Wat is de stand van zaken?

Wij geven op deze website veel informatie waar beginnende beleggers mee uit de voeten kunnen. Het is dan ook leuk om van onze bezoekers te horen hoe de resultaten zijn. Bijvoorbeeld wat het rendement is geweest met de eerste belegging. Of dat er aan de hand van de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van investeren en handelen ook daadwerkelijk progressie wordt gemaakt.

Uiteraard hopen wij dat alle informatie op deze website een bijdrage levert aan het succesvol beleggen. Als er geld beschikbaar is om te besteden en het vermogen te vergroten, is beleggen in aandelen, valuta, grondstoffen of cryptovaluta een prima keuze. Met betrekking tot het te nemen risico zijn er allerlei opties beschikbaar. Ook daarmee kan dus rekening gehouden worden bij het maken van een keuze voor een bepaald type beleggen. Futures zijn zeer risicovol in verhouding tot instappen in een beleggingsfonds dat beheerd wordt. Het is ook mogelijk en leuk om zelf aandelen te kopen. Hiervoor is alleen maar een account bij een online broker nodig en natuurlijk geld om te investeren.

Wij zijn benieuwd naar de stand van zaken en zijn niet alleen geïnteresseerd in het type belegging dat gekozen is, maar eveneens naar de behaalde rendementen. Laat daarom een reactie achter of geef zelf tips aan andere beginnende beleggers die daar ook weer hun voordeel mee kunnen doen.